Antakya Ketem Ve Hatay Devlet Hastanesi Onkoloji Merkezi Ziyareti

19 Nisan , Çarşamba

Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bayram KERKEZ, Kanser Şube Müdürü Hüseyin DURGUN ve Aile Hekimlerinin katılımı ile 05.04.2017 tarihinde Antakya Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) ve Hatay Devlet Hastanesi Onkoloji Merkezi’ne tanıtım ziyareti düzenlenmiştir.

Antakya KETEM’e düzenlenen ziyarette KETEM Sorumlu Hekimi Dr. Nilüfer ELVEREN BULDUKLU tarafından merkezin tanıtımı ve çalışmaları hakkında Aile Hekimlerine bilgilendirme yapılmıştır.

Onkoloji Merkezi’ne düzenlenen ziyarette ise; Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Dr. Funda ÇUKURÇAYIR, Nükleer Tıp Uzmanı Dr. Beyza GÜRLER ve Nükleer Tıp Uzmanı Dr. Deniz ERSOY tarafından Onkoloji Merkezi’nin tanıtımı, merkeze başvuran kanser hastalarına uygulanan tedavi yöntemleri ve çalışmalar hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

İlimizde Hatay Devlet Hastanesi’nde Onkoloji Merkezi’nin tam donanımlı cihaz ve doktor kadrosuyla hizmet veriyor olması halkımız için büyük fayda sağlamaktadır. Kanser tedavisi için il dışına gitmeye gerek kalmadan hastalarımızı maddi ve manevi kayba uğramaktan kurtarmaktadır.